onsdag 14. august 2013

Kakebaking

CIMG2254

Eldste barnebarnet vårt skal begynne på skolen i morgen. I den anledning har vi satt av formiddagen til å lage ei fantastisk sjokoladekake. Kaka skal sprettes i morgen etter endt første skoledag. Tulla vår har stått for det meste av det som skal til for å få til ei fin førsteskoledagskake; kakka 6 egg, hatt i mel, sukker, vaniljesukker, kakao etc. Mens kaka stekte, laga vi pynten. Her måtte go’jenta selvsagt skrive hva vi hadde laga. Hun imponerte med å lytte ut lyder, fant bokstavene og laga ord!

Ingenting i livet går på skinner, heller ikke denne gang. Vi var på byen for å handle inn. Da glemte vi selvsagt en av de viktigste ingrediensene i en sjokoladekake. Vi måtte returnere til butikken. Da vi kom hjem, oppdaget vi at vi trengte nok en ting; melis til glasuren. Denne gangen mente eldstejenta vår at hun ikke trengte å ta turen til butikken en tredje gang. Denne gang stilte onkel opp.

2 kommentarer:

  1. Tenk å ha ei så fine kaka som vente etter første skuledag. Den var veldig fine og smake heilt sikkert kjempegodt :) Heldige onkel og som sikkert får smaka!

    SvarSlett
  2. For ei flott skolekake Ingrid har laga i lag med farmor. Kjempeflinke er dere.

    SvarSlett