søndag 22. januar 2012

Målebåndugle

CIMG1398  CIMG1399

Var på besøk fredagskvelden og fikk ideen til denne ugla. Vertskapet hadde fått ein liten heklet målebåndpingvin i julegave. Den var supersøt, og ideen om å sy noe lignende var født :) Siden jeg liker farger, falt valget på en ugle (en kan ikke tukle med fargene til pingvinen!). Den var litt dillete å lage i om med at det er små biter som skal settes sammen, men om det blir noen neste gang har jeg noen ideer til hvordan jeg kan gjøre det litt enklere for meg. Jeg hadde for lite sømmon denne gang; det skulle jeg iallefall gjort noe med!

Ugla ble flott, synes jeg. Barnebarna syntes òg den var søt! Kjempekjekt å dra ut vingen og trykke på ugleryggen for å få den inn igjen! Som dere sikkert skjønner , er dette en slik type målebånd som er sydd inni magen til ugla.

3 kommentarer:

  1. Denne var bare så søt og tøff at jeg tror jeg må kopiere ideen.

    SvarSlett
  2. Å gjett om jeg skal følge med på deg. Her var det mye fint! Jeg elsker simpelthen smart-veska di. Spesiellt måten du har applikert på: )

    SvarSlett
  3. Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min! Ugla og ideen med den er genial! Har du ideer om videreutvikling av den så må du forfølge den! Siri:-)

    SvarSlett