søndag 5. desember 2010

Rød fleecekjole, tights og buff

Hadde besøk av barnebarn, sønn og svigerdatter i helga og fikk et pusterom på lørdagen. Det gjelder å nytte tida godt, og siden jeg nettopp hadde fått stoff fra Stoff og Stil var valget lett. Svigerdattera mi nevnte tidligere på at tulla vår trengte en ikke altfor tjukk genser. Jentungen er glad i kjole; valget ble derfor lett. (Kjole og genser er jo nesten det samme; iallefall om kjolen har lange ermer…) Gikk gjennom noen blader for å finne mønster til langerma kjole. Jeg improviserte litt og lagde hette på kjolen i tillegg. Tightsmønster hadde jeg tegna av tidligere.

-Buff var det svigerdattera mi som kom på at jeg kunne lage. Målte opp etter den buffen vi allerede hadde i hus. Laget den bare litt videre og like lang. Denne ble likevel litt trang og lang siden den var sydd dobbel, og som en ser på bildet brukte jenta vår den som lue i stedet. Laget enda en buff; denne gang videre og av bare halve lengden. Den ble faktisk veldig fin til kjolen.

Jenta vår ble så begeistra over det nye antrekket!! Nå gleder hun seg til nissefesten i barnehagen; hun hadde jo fått nisseklær!

DSC07239

DSC07238

DSC07232

DSC07233

1 kommentar: