torsdag 29. mai 2014

Småhus tett i tett

2014-05-29 20.41.30

9 nye små glasshus har sett dagens lys. Jeg skulle gjerne hatt 5 småhus selv, men det får vente. 5 av disse er tiltenkt Ingeborg, dattera vår. 3 skal ut av huset andre veier. Har også tenkt at jeg må lage noen til Olan, sønnen vår. Han har bare fått ett av sorten til nå. Skulle hatt 5 han også. Er altså ikke ferdig med dette arbeidet enda. Det er ei lykke at en har noe å gjøre på! :)

11 kommentarer:

 1. Hei, Inger Johanne!

  Jeg blir så imponert over all den vakre glasskunsten din, disse husene er bare helt nydelige!! Går det an å sette telys inni? Så bare for meg at det ville vært veldig fint :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Kjekt du likte de. Jeg pleier ikke å ha telys inni, derimot bruker jeg lyskjede med 50 til 100 lys alt etter hvor mange hus det skal lyse opp i. Jeg kjøper lyskjeder med blank ledning. Veldig koselig med lys i husene i viterhalvåret :)

   Slett
 2. Du er heilt utrulege altså. Kan ikkje forstå kor du får tid og energi ifra. Alltid noke på gang. Og desse husa er berre så flotte.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. Hei, ja husa er nydelige, kunne jeg bestilt tre små til å ha i vinduet her på hytta :-). Jeg ser jeg er langt bak i rekken og det er bare et spørsmål.
  Tror du ikke vi glemte akvarellen hjemme da, vi kom på det i bilen, men vi har funnet plass til den :-).

  SvarSlett
 6. Om det noken gong kjem hus for salg, står eg og i den køen altså.

  SvarSlett
 7. Så mye fint du lager, Inger Johanne. Jeg visste ikke at du dreiv med glasskunst. Her kommer jeg på besøk igjen. Så var det veldig kjekt å treffe deg igjen sist søndag. :-)

  SvarSlett
 8. Hurra for Inger Johanne morsomt å se at du er så aktiv og kreativ. Med Annas hjelp kom jeg innom.hilsen Liv Anne

  SvarSlett